Bokrelease!

Sally Bazar Studio

Jösses då var bokreleasen över! Det gick så fort allting, det har tagit mig en dag att smälta detta. Jag hade superkul hela resan inför den här helgen. Gjort reklam, satt upp postrar på stan, kontaktat många företag och ordnat goodiebags, träffat härliga människor och planerat och tänkt.  Och sen plötsligt insåg jag att det är liksom jag som ska stå där inför alla människor och vara jag och sälja min bok 🙂

Då kom nervositeten. Men jag har haft tur och fått hjälp av världens bästa människor omkring mig. Så TACK för hjälpen alla föräldrar, svärföräldrar och mina två helt ovärderliga systrar Anna och Lisa.

En som inte ska glömmas i sammanhanget är Linda på Sally Bazar som gjorde ett helt fantastiskt jobb. Det såg verkligen ut som man gick in i boken! Hon hade slitit ordentligt och tagit in stora träd och stubbar och allt möjligt fint från naturen. Hon gjorde verkligen sitt yttersta för att dagen skulle kännas så fin och speciell som det bara gick och hon lyckades med bravur. Kram på dig Linda!

Två saker har jag lärt mig under helgen. Det första är att det är vansinnigt svårt att prata med någon samtidigt som man försöker skriva något annat. Det andra är att det är totalt omöjligt att få en bild på mig när jag ser normal ut och inte gör en ”crazy face”. Något jag får jobba på helt enkelt 🙂

Så hur gick det då? Skulle tro att det kom runt 70 personer så jag är helt fantastiskt nöjd. En kompis till mig som jag gick i samma klass som på lågstadiet hade till och med tagit ledigt från jobbet för att kunna komma, vi hade inte setts på 23 år. Av sånt blir man ju alldeles varm i hjärtat!!

Kommer mer bilder och känslor som ska ältas om detta längre fram, jag lovar men här kommer några bilder i alla fall. 🙂

 

Underbara Linda från Sally Bazar….

Sally Bazar Stusio

 

vackra detaljer….

Sally Bazar Stusio

och så min fantastiska lillasyster Lisa och så ja, min hållning då….

Boksignering

Sally Bazar Studio

 

Sally Bazar Studio Sally Bazar Studio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: