Kärleksknutar till lillasyster

Sitter just nu och degar i soffan efter dagens släktkalas. Är så där skönt avkopplad som man blir när man har ätit gott, umgåtts med sin familj, skrattat mycket, lekt med barnen och varit utomhus en hel dag. Solen sken, tårtan var underbar och viktigast av allt min lilla tjej var såå nöjd med dagen. Det var ju en present i sig att kusinerna var här och inte i Umeå!

Min lillasyster fick en sjal gjord av virkade kärleksknutar. Det var mitt första försök att ge mig på denna teknik. När jag väl fattade hur det skulle gå till blev sjalen klar på en kväll vid TV:n. Ett riktigt garnterapi-projekt! Eller ja, jag hoppas att jag har fattat tekniken, det blev en söt liten sjal i alla fall.
Jag använde virknål nr 3 och bomullsgarnet Muskat naturvit från Drops. Kommer inte ihåg om det var ett eller två nystan. Jag hade inget direkt mönster men här kan ni se hur man gör.

I mina paket var det stickböcker, garn, stickor, garn, garn och så lite gott bubbelvin på det : ) Jag längtar till sommarens soliga handarbetskvällar på altanen…

Sjal i karleksknutar

Sjal i karleksknutar

Sjal i karleksknutar

Sjal i karleksknutar

Lämna en kommentar