Virka pynt till både gran och paket

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och jag pysslar julklappar och pynt som aldrig förr. Mysigt!

Jag kikade lite på drops hemsida och där finns det julpyssel så det svämmar över. Jag hittade bland annat ett mönster på denna söta lilla snöstjärna. Tänkte att den skulle få pryda både gran och paket i år. Jag har virkat den i ett ullgarn och med virknål 2,5 vilket gjorde att den blev lite för liten och sladdrig för min smak. Nästa försök blir med en större virknål och med ett bomullsgarn.

Till paketen i år har jag också gjort egna etiketter med min lilla stansmaskin från Panduro.

Snöstjärna

Snöstjärna

Snöstjärna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: