Aviatrixmössan svensk översättning

Aviatrix mössa

Oh, jag får nästan skämmas lite. Det var ett tag sedan jag uppdaterade men det har varit fullt av kaos och aktiviteter i min lilla värld de senaste veckorna. Som vanligt gör jag alldeles för mycket på alldeles för kort tid och samtidigt också för säkerhets skull 🙂

Så typiskt mig!

Men mitt i all röra har jag myst med mina stickor i höstmörkret och även gjort en översättning till svenska på Justine Turners Aviatrixmössa. Med hennes godkännande förstås. Mössan är så himla gullig och jag stickade den till båda mina tjejer förra vintern. Varning, den är beroendeframkallande!

Klicka på länken nedan så kommer du till pdfen med mönstret (hoppas jag, första gången jag lägger in en pdf på bloggen).

aviatrix_se

Om man aldrig har stött på kortvarv innan så rekommenderar jag purlbees bild-tutorial.

Lycka till!

Comments
6 Responses to “Aviatrixmössan svensk översättning”
 1. Annika Tiselius skriver:

  Åhhh Stina, hur gullig som helst. Lilla söta dockan! / Mormor

 2. Anne-Lie skriver:

  Ååååååååå😃
  TACK STINA,du är Bäst!!!💜
  Börjar nu med desamma!😊
  / En mycket Lycklig
  Anne-Lie

 3. Suss skriver:

  STOOOOOOOOORT tack för mönster på svenska till helt underbar mössa. Blir att sticka till barnbarnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: