Veras oversizetröja

Veras oversizetröja

Här springer Vera och goar sig i skogen i sin nya oversizetröja. Jag har tidigare bloggat om den här tröjan men nu är den färdig på riktigt! Nu är även den virkade kanten runt halsen klar. Och det bästa är att hon fullkomligt älskar den! Tröjan är mjuk, lätt och ändå varm. Och den sticks inte alls tycker Vera 🙂

Dessa bilder är från slutet av augusti när vi var på en liten skogsutflykt. Det är så mysigt att vara i skogen med sina barn, allt är det mest fascinerande de någonsin sett och man behöver inte ständigt kolla över axeln efter cyklar och bilar. Det skulle vara om en älg dök upp då 🙂

Tröjan är stickad i mjukaste Iris från Rauma. Mönstret är mitt eget och just nu håller jag på att räkna om det till en större storlek. Storasyster har beställt en likadan i turkos 🙂

Om ni har vägarna förbi Stockholm i helgen skulle jag verkligen rekommendera ett besök på Syfestivalen. Jag har själv inte möjlighet att åka dit men skulle så hemskt gärna vilja!! Garntua har Veras tröja i sin monter om ni vill känna på den i verkligheten.

 

Veras oversizetröja

Veras oversizetröja

Veras oversizetröja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: